رئیس جمهور ضمن اعلام آمادگی ایران برای تامین نیازمندیهای ارمنستان در حوزه انرژی تصریح کرد: قرارداد تهاتر گاز و برق بین دو کشور میتواند در حوزه کالا و خدمات نیز توسعه یابد.
رییس کل گمرک ترکیه در راس هیاتی از مسئولان و کارشناسان گمرکات این کشور برای گفتگو با مقامات گمرکی کشورمان در خصوص توسعه همکاریهای تجاری و گمرکی وارد تهران شد.
بر اساس مدارک سازمان گمرک فدرال روسیه، در سال ۲۰۱۸ تبادل کالا روسیه و ایران به یک میلیارد و ۷۴۱ میلیون دلار آمریکا رسید که به میزان ۱.۹۹ درصد در مقایسه با سال ۲۰۱۷ رشد داشته است.
رایزن بازرگانی ایران در عراق در دیدار با رئیس اتحادیه رادیو و تلویزیونهای عراق، ظرفیت بالای تبادلات کالایی و همکاریهای تجاری را نیازمند اطلاع رسانیهای مستمر و آگاهی مخاطبان عراقی از تنوع محصولات و کیفیت محصولات ایرانی دانست و گفت: ایجاد اولین کارگزاری رسمی برای تبلیغات کالاها و برندهای صادراتی ایران در عراق ضرورت دارد.
برخی از جنبه های روابط ایران و ژاپن به ویژه اقتصادی تحت تاثیر سیاست های آمریکا قرار دارد، اما در برخی زمینه ها اختلاف نظرهایی میان دو کشور در مسائل جهانی وجود دارد که می توان به واکنش ژاپن به خروج امریکا از برجام اشاره کرد.
یک رسانه ژاپنی به نقل از منابع مطلع نوشته است که سفر نخستوزیر این کشور بین روزهای ۲۲ تا ۲۴ خرداد انجام میشود و این مقام ژاپنی قصد دارد با رهبر انقلاب و رئیسجمهور ایران دیدار کند.
با اجرایی شدن توافقنامه تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا، زمینه های تجارت کالا و خدمات بین ایران و پنج کشور عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا شامل روسیه، قزاقستان، بلاروس، ارمنستان و قرقیزستان فراهم می شود.
واردات از دانمارک به میزان ۳ هزار و ۹۰۹ تن کالا به ارزش ۶۵ میلیون و ۷۲۵ هزار دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر وزنی ۲.۶۰ درصد کاهش و از نظر ارزشی ۲۱.۶۴ درصد رشد داشته است.
سفیر چین در تهران، این کشور را بزرگ ترین شریک تجاری ایران در چند سال گذشته اعلام کرد و گفت: حجم روابط تجاری دو کشور در نیمه اول سال ۲۰۱۸ به ۱۹ میلیارد و ۶۶۰ میلیون دلار رسید.